Som beboer i kræmmerhuset kan du blive medlem af nogle af vores hobbyklubber, hvor du kan dyrke en fælles interesse sammen med dine naboer. Hvis du er interesseret i at blive medlem i en af klubberne, så tag kontakt til klubben og få en omvisning eller præsentation.

Værkstedsklubben

Værkstedsklubben ligger i kælderen i Nannasgade. Lokalet er velindrettet og veludstyret med håndværktøj og maskineri med bl.a. båndsav, bordrundsav, søjleboremaskine, arbejdsborde og høvlebænke så du kan kan du komme ned og arbejde med dine træprojekter under ordentlige forhold. Lokalet har derudover en industristøvsuger, så du nemt kan gøre rent efter brug. Adgang til at bruge maskinerne kræver instruktion og ”kørekort”.

Kontingentet for medlemskab i Værkstedsklubben er 10kr/md som trækkes over huslejen.

For information og indmeldelse i Værkstedsklubben kontakt Camilla Roepstorf, Nannasgade 20

For instruktion af maskiner kontakt og udstedelse af ”kørekort” kontakt Gunner Grinde, Balders Plads 3, 1. eller Franck Johnsen, Balders Plads 1, 4.

Malerum

Ved siden af Værkstedet ligger et malerum, som du kan benytte dig af, hvis du skal male nogle møbler el.l. Rummet er åbent for alle Kræmmerhusets beboere. Husk at holde rummet ryddeligt, og at hente dine ting når de er tørre.

Togklubben

Er du til modeltoge? Så meld dig ind i Kræmmerhusets Togklub, og møde andre modeltogsentusiaster over en kop kaffe eller en øl.

For flere detaljer kontakt Franck Johnsen, Balders Plads 1, 4.

Vinklubben

Har du altid drømt om en vinkælder, hvor du kan opbevare din vin, og søger du ligesindede at dele din passion med?
Vinklubben råder over et lokale på størrelse med et almindeligt pulterrum i kælderen Nannasgade 18. I lokalet kan man opsætte vinreoler og have sin vin opbevaret under temperaturforhold med mindre sommer/vinterudsving end andre steder i ejendommen. Lokalet er indrette med en lille plads til vinsmagning.
For yderligere information og indmeldelse kontakt Franck Johnsen, Balders Plads 1, 4.

Syklubben

Syklubben har rådighed over et tidligere loftsrum på Nannasgade. Da Syklubben er nedlagt, kan rummet evt bruges til andre aktiviteter. For mere information eller gode idéer til hvad rummet skal bruges til, kontakt bestyrelsen.

Haveudvalget

Haveudvalget står for at pusle om vores skønne have. Har du grønne fingre og/eller lyst til at have indflydelse på hvordan haven skal se ud i de forskellige årstider, så meld dig ind i det hyggelige Haveudvalg.

NB – Haveudvalget er pt. opløst. Hvis du ønsker at starte et nyt Haveudvalg op, så kontakt gerne bestyrelsen.

Renovationsudvalget

Efter opfordring af en renovationsekspert i Københavns Kommune, er der interesse i foreningen for at undersøge effektiviteten af vores affaldshåndtering og mulighederne for affaldssortering. Udvalget er drevet af Lil Lacy. Hvis du har idéer, erfaring eller lyst til at være med i det lille udvalg, så kontakt bestyrelsen for detaljer.