Åbning af ventelisten til Andelsboligforeningen Kræmmerhuset til og med onsdag den 19. juni kl. 23.59. 

Andelsboligforeningen har til huse i en af Nørrebros smukkeste, gamle ejendomme. Ejendommen er fredet i klasse to og ligger ud til Ægirsgade i et stille hjørne mellem Nørrebrogade og Tagensvej. Foreningen består af ca. 80 lejligheder i forskellige størrelser fra et til fem værelser. Foreningen har en meget børnevenlig have, fine fælleslokaler, værkstedsrum, billig telefoni/internet, og et velfungerende vaskeri. Til alle lejligheder hører et lofts- eller kælderrum. 

 

Foreningen ejer hele ejendommen hvilket har gjort det muligt at lave helhedsløsninger for renovation af tag, kloak, vinduer og have. Foreningen er meget veldrevet og har en god økonomi. Alle lån er fastforrentede og andelsværdien er sat til 85% af friværdien ifølge den offentlige vurdering.  

 

Foreningen har mange forskellige lejligheder fra toværelses lejligheder på omkring 55 m2 til fire- og femværelses lejligheder på over 110 m2. En del af de toværelses lejligheder har toilet på bagtrappen og fællesbad i kælderen. Andelsprisen varier efter størrelsen, men er ca. 750.000 kroner for en toværelses lejlighed og ca. 1.400.000 kroner for en fireværelseslejlighed. Den månedlige boligafgift udgør for en toværelseslejlighed ca. 2.765 kroner. Det er primært toværelseslejlighederne, der går til den eksterne venteliste, mens de større lejligheder bliver overtaget af nuværende andelshavere. Der bliver sat 4-5 lejligheder til salg hvert år.  

 

Tilmelding til den eksterne venteliste kan ske i perioden indtil kl. 23.59 onsdag den 19. juni 2019 til andelsforeningens administrator Wantzin på e-mail: js@wzn.dk 
Skriv Kræmmerhuset Venteliste i emnefeltet.  
Ved tilmelding bedes følgende oplyst: 
Navn, postadresse, telefonnummer og e-mailadresse til den, der ønskes på ventelisten 
De indtegnede vil blive indplaceret på ventelisten ved lodtrækning, hvorefter ventelistegebyret på 100 kroner pr. år vil blive opkrævet via e-mail. Indtegningen på ventelisten er først gyldig, når betalingen er registreret. Der er for øjeblikket gode muligheder for at få sig en lejlighed i A/B Kræmmerhuset, da venteliste for en stor dels vedkommende består af passive medlemmer.      

 

Med venlig hilsen 

Bestyrelsen, A/B Kræmmerhuset 

Tagged with →  
Share →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *